Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بخش آبزیان اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی از افزایش 7 درصدی تقاضا برای ماهی در بازار نوروز سالجاری نسبت به سال گذشته خبر داد و دلیل آن را گرانی در سایر منابع پروئینی از جمله گوشت قرمز دانست.

فخرالدین احمدی با بیان اینکه در شرایط بسیار مناسبی از تولید و عرضه آبزیان پرورشی و دریایی هستیم، اظهار کرد: عرضه آبزیان در بازار به ویژه آبزیان دریایی در هفته‌های اخیر افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: میزان عرضه در آبزیان دریایی در هفته جاری تقریب رشد 7 تا 10 درصدی داشته است.

احمدی از افزایش تقاضا خرید ماهی نیز خبر داد و گفت: به طور معمول بر اساس سنتی قدیمی مصرف ماهی پلو در شب عید، شاهد افزایش تقاضا برای مصرف ماهی هستیم، اما در سالجاری این افزایش با رشد همراه بوده است.

به گفته وی؛ میزان تقاضا برا مصرف ماهی در هفته جاری نسبت به هفته گذشته 50 تا 60 درصد و نسبت مدت مشابه سال قبل 7 درصد رشد داشته است.

احمدی دلیل عمده این رشد را گرانی در سایر منابع پروئینی از جمله گوشت قرمز دانست.

وی افزود: سایر منابع پروتئینی با افزایش قیمت قابل توجه روبه‌رو بوده‌اند، این امر مصرف ماهی را از نظر اقتصادی برای مردم توجیه‌پذیر کرده است.

احمدی درباره آخرین قیمت ماهیان پروشی و دریایی پر مصرف گفت: در بین ماهیان پرورشی، قزل‌آلا پرمصرف‌ترین آن‌ها است که اکنون هر کیلوگرم آن با قیمت 48 تا 50 هزار تومان در عمده فروشی‌ها عرضه می‌شود.

وی ادامه داد: در بین ماهیان دریایی، ماهی سفید شمال و شیر جنوب پرمصرف‌ترین‌ها هستند که هر کدام به ترتیب با قیمت هر کیلوگرم حداکثر 100 هزار تومان و 140 هزار تومان در عمده فروشی‌ها عرضه می‌شوند.

احمدی یادآور شد: قیمت ماهی در خرده فروشی‌ها 10 تا 15 درصد بیشتر از عمده فروشی‌ها است.

لینک کوتاه: asriran.com/003Fl8

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مصرف ماهی فروشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۵۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب

بیماری کبد چرب غیرالکلی به یک نگرانی رو به رشد سلامت در سراسر جهان تبدیل شده است و سبک زندگی بی‌تحرک باعث افزایش چنین وضعیت خطرناکی در سلامتی می‌شود.   به گزارش ایسنا، کبد یکی از مهمترین اندام‌های بدن است که سبب دفع سموم  ناشی از بیماری‌هایی مثل چاقی، دیابت و فشار خون بالا می‌شود و کبد چرب به بیماری گفته می‌شود که در آن  چربی در کبد تجمع کرده باشد و وقتی درمان نشود ممکن است منجر به سایر عوارض کبدی شود.   علائم کبد چرب شامل خستگی، حالت تهوع، درد شکم، کاهش اشتها، زردی پوست و چشم‌ها و ادرار تیره و مدفوع خاکستری است.   پیشگیری از کبد چرب   برای اینکه کبد سالمی داشته باشید باید غذای سالم بخورید و از مصرف الکل خودداری کنید، همچنین باید ورزش کنید و وزن خود را پایین بیاورید، خوب بخوابید، بیماری‌های زمینه‌ای خود را کنترل کنید و سبک زندگی خود را تغییر دهید.   ورزش‌های قلبی عروقی   دویدن، شنا کردن، حرکات موزون و ایروبیک، می‌توانند سبب سوزاندن چربی و بهبود عملکرد قلب شوند.   تمرینات مقاومتی   ایجاد توده عضلانی بدون چربی از طریق تمرینات قدرتی می‌تواند متابولیسم شما را افزایش دهد و یکی از بهترین راه‌ها برای پایین آوردن سریع چربی خون، تمرینات مقاومتی است۰   یوگا و پیلاتس    این ورزش روی کشش، قدرت مرکزی و تعادل کار می‌کند و به صورت غیر مستقیم می‌تواند استرس را کاهش داده و از سلامت کبد و مدیریت وزن حمایت کند.   تمرینات تناوبی با شدت بالا و ریکاوری کوتاه   تمرینات تناوبی با شدت بالا و ریکاوری کوتاه می‌توانند عملکرد کبد را بهبود بخشند و چرخش نیم‌تنه بالایی که باعث اکسیژن‌رسانی هر چه بهتر به کبد می‌شود و در عین حال شنا کردن، اسکات زدن، تمرینات شکم، وزنه‌ زدن و دوچرخه‌سواری از جمله این ورزش‌ها به شمار می‌روند.   پیاده‌روی بر اساس این مطلب که از سوی زهرا داوودی، فیزیولوژیست ورزشی تهیه شده و توسط فدراسیون پزشکی ورزشی در اختیار ایسنا قرار گرفته، ‌آمده است: پیاده‌روی سریع و منظم فوائد بسیار زیادی برای سلامتی دارد و در مطالعه‌ای معتبر ثابت شده که افراد اگر در پنج روز هفته به مدت یک ساعت پیاده‌روی کنند، می‌تواند به میزان قابل توجهی کلسترول LDL خون را کاهش دهند.   شاید جالب باشد بدانید حتی ورزشکاران حرفه‌ای هم ممکن است با مشکلات چربی و کلسترول بالا دست و پنجه نرم کنند؛ به عبارت دیگر ورزش در کنار سایر بخش‌های دیگر مثل تغذیه خوب، حذف چربی‌های ترانس، مصرف غذاهای غنی از امگا ۳، افزایش مصرف فیبر محلول و مصرف پروتئین وی، خواب صحیح، سبک زندگی متعادل و آرامش روحی، می‌تواند تاثیر دو چندانی داشته باشد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • چرا خرید عمده عطر و ادکلن وارداتی به صرفه تر است؟
  • کاریکاتور/ گرانی سرسام‌آور در سرزمین‌های اشغالی
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • قیمت گوشت قرمز امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • توزیع گوشت قرمز در بازارهای روز کرج + قیمت
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • مشارکت عشایر برای افزایش تولید/ پیش بینی تولید ۷ هزار تن گوشت قرمز در خراسان شمالی